Over Omolo

Uw partner voor circulaire IT

Omolo IT is sinds 2016 actief in circulaire IT, we zijn begonnen als refurbisher van Apple-producten die via een webshop werden verkocht aan consumenten. In de loop der jaren is Omolo IT uitgegroeid tot een internationale onderneming in circulaire IT, wij verwerken iedere maand duizenden computers. Omolo IT is specialist in het verantwoord afvoeren van oude hardware, overname van oude hardware maar ook het verlengen van de levensduur van hardware doormiddel van onze RAAS dienst. Iedere keus die wij maken is een duurzame keus en uw data is onze verantwoordelijkheid, bij ons is uw data 100% veilig.

Ons doel is om onze klanten te voorzien van professionele en veilige hardware lifecycle solutions, dit betekent eerlijke opbrengsten voor hun IT-hardware en de veiligste datavernietiging oplossingen in de markt. Omolo vindt het belangrijk dat oude IT-apparatuur een tweede leven krijgt, hiermee kunnen wij de CO2 footprint van bedrijven enorm reduceren en dragen wij bij aan een gezonder IT-landschap.

Maximale transparantie, veiligheid en vertrouwen

Omolo IT zegt niet alleen te staan voor maximale transparantie, een open houding en een garantie op veiligheid, daar wordt ook bewijs van geleverd. Dit houdt eerlijke opbrengsten voor IT-hardware in en de veiligste oplossingen voor datavernietiging in de markt.

De visie van Omolo IT

Een wereld waarin we geen bruikbare IT-hardware meer weggooien maar alles hergebruiken en alle niet-bruikbare hardware op een verantwoorde manier recyclen zodat het geen negatieve impact heeft op het milieu.

Contact met Omolo IT

Wij begrijpen het wanneer u nog vragen heeft over onze diensten. Daarom kunt u altijd contact met ons opnemen via het contactformulier of telefonisch via +31 (0)13 204 0474. Uiteraard komen wij ook graag bij u langs om onze diensten toe te lichten en al uw vragen te beantwoorden.Contact